Tarieven &werkwijze

Op zoek naar een orthomoleculair diëtist in omgeving Gemert?

Kwaliteitsgerigistreerd (BIG)

Ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD).

 Orthomoleculair natuurdiëtist

Aangesloten bij de Natuur Diëtisten Nederland (NDN) en werkend volgens de orthomoleculaire, complementaire voedingsleer.

+ 8 jaar ervaring

Ruime ervaring in cliëntbegeleiding in de (top) sport, orthomoleculaire diëtetiek en personal training.

Tarieven en Trajecten

Je hebt de keuze uit de volgende 2 trajecten: PLUS of PREMIUM

In beide trajecten stop ik veel persoonlijke aandacht en tijd. Ik hou van korte lijntjes, persoonlijk contact en vertrouwelijke begeleiding. In beide trajecten spreken we elkaar om de 2-3 weken in een consult (in de praktijk of online) én mag je gebruik maken van de vytal voedingsapp. 


Welk traject past bij jou? Dat ligt aan waar je nu al staat. 


PLUS: Ben je al een heel eind op weg met een gezonde leefstijl, maar heb je net even dat duwtje in de rug nodig of iemand die even gericht met je meekijkt? Dan past een plus traject van 2 maanden perfect bij jou. In het traject ga je zelfstandig aan de slag met de kennis die ik je meegeef in een adviesplan, een handige voedingsapp bomvol recept-inspiratie en de mogelijkheid om vragen te stellen via de mail.


PREMIUM: Spelen er complexere klachten zoals; maag-darmklachten, hormonale klachten, zwak immuunsysteem, hoofdpijn, blessures of vermoeidheid? Dan is een intensievere begeleiding in het premium traject zeker aan te raden. In 6 maanden werken we intensief naar een persoonlijk resultaat of verbetering toe. Helemaal op maat, inclusief €500 euro aan labonderzoek (bloed-, ontlastings-, of speekselonderzoek).


Premium traject | 6 maanden | €1600 euro

Plus traject | 2 maanden | €400 euro

Een frisse start, met álle tools om die gezonde leefstijl te starten!

FAQ

Kan ik de trajecten in delen betalen?

Ja, zeker. Dit kan in 2 of 3 termijnen

Kunnen de trajecten ook online uitgevoerd worden?

Ja dit is zeker fijn als je niet in de buurt woont. Via Google Meet kunnen we de consulten online houden. Ook eventueel labonderzoek is op afstand uit te voeren (d.m.v. prikpunten of thuisafname). Deels in de praktijk en deels online is ook mogelijk.

Wat zijn de kosten van labonderzoek?

De kosten van labonderzoek zijn zeer uiteenlopend, afhankelijk van de soorten en hoeveelheid testen. Bloedonderzoek zit gemiddeld tussen de 80 en 200 euro. Ontlastingsonderzoek zit tussen de 150 en 500 euro en speeksel rond de 100 euro.
Neem voor de exacte prijzen even contact met mij op.

Kan ik iets vergoed krijgen van de verzekering?

Ja dat kan, afhankelijk van jouw verzekering. Lees hieronder verder voor de precieze uitleg over vergoeding. Labonderzoek valt altijd buiten de vergoeding.

Trajecten & Tarieven

Premium

6 maanden | intensieve begeleiding | volledig op maat


Echt álles leren over een gezonde (sportieve) leefstijl vanuit de orthomoleculaire visie?


Heb je een sportief doel of wil je gaan voor dé optimale performance?


Samen implementeren we alle inzichten in jouw leefstijl, geheel op maat en op jouw tempo. Alles op basis van de resultaten van een darm- en of bloedonderzoek.


 •  Uitgebreide intake 90-120 min.
 •  Start met een uitgebreide gezondheidscreening (labonderzoek*)
 • Aangevuld met een aanvullend bloedonderzoek vitaminen en mineralen
 • 5x 30 minuten vervolg via Google Meet (online) – elke 3 weken
 • Gebruik van de VYTAL-app

* Dit traject bevat labonderzoek t.w.v. 500 euro


€1600

Plus

2 maanden | verbeteren algehele gezondheid


Weet je al best wat van voeding, maar niet specifiek wat voor jou werkt?


Leer op basis van de modules en een persoonlijk adviesplan alles over de orthomoleculaire (sport)voeding.


Heb je bepaalde klachten, denk aan terugkerende blessures, vermoeidheid of darmklachten? Dan is darm- en of bloedonderzoek ook een optie in dit traject.


 •  Intake (60 minuten)
 •  3 vervolgconsulten (3x 30 minuten)
 •  Tussentijds contact via mail
 •  Optie tot labonderzoek (niet in prijs inbegrepen
 •  Adviesplan o.b.v. 7 modules
 • Gebruik van de VYTAL-app

€400

Kennismaking

Heb je vragen?


Eerst kijken of het klikt tussen ons?

Misschien loop je al wel met vragen rond, stel ze gerust!


Plan hier een gratis kennismaking (20 minuten)


Gratis

Losse consulten

Liever losse consulten?

Of als vervolg op een traject


 • Intake (90 min.): €120
 • Vervolg kort (40 min.):€60
 • Vervolg lang (75 min.): €90


Vergoeding diëtetiek

Diëtetiek is opgenomen in de basisverzekering, voor 3 klokuren per kalenderjaar (let op, deze vallen echter wel onder het eigen risico). In sommige gevallen zijn extra uren diëtetiek opgenomen in een aanvullende polis.


Fit by Stella heeft bewust geen contracten met zorgverzekeringen. dit omdat zorgverzekeringen allerlei eisen stellen, waaronder het uitwisselen van cliëntgegevens. Fit by Stella vindt het belangrijk dat deze gegevens privé blijven.


Heb je een factuur van mij ontvangen en valt dit onder dieetadvies? Dan kan je deze zelf indienen bij de verzekering. De kosten van diëtetiek zijn vastgesteld en opgenomen in de Zorgwijzer. Hier baseren zorgverzekeringen de vergoeding op en zijn ook mijn tarieven deels op gebaseerd. Let op, dit is minimale vergoeding. Het kan dus ooit voorkomen dat je niet het volledige bedrag vergoedt krijgt. Controleer dit van tevoren goed bij de verzekering!


Contractvrije diëtist? Wat betekent dit voor mij als cliënt?

Met het beginnen van mijn eigen praktijk heb ik ook de bewuste keuze gemaakt om contractvrij te gaan werken. Dit betekent dat ik niet met zorgverzekeraars gecontracteerd ben.


Aan het werken als contractvrij diëtist zitten een zowel voordelen als nadelen, voor mijzelf en de cliënt. Toch heb ik hier voor gekozen en dit is waarom;

 • Ik wil graag mijn eigen keuzes kunnen maken in begeleiding en praktijkvoering en wil me niet hoeven afvragen of dit wel strookt met ideeën van een bepaalde verzekeraar. Geen inmenging.
 • Ik hecht veel waarde aan de privacy van mijn cliënten. Op deze manier weet ik zeker dat er geen persoonlijke en/of gevoelige informatie wordt doorgespeeld aan verzekeraars.
 • Ik besteed mijn tijd liever aan vakinhoudelijke zaken als nascholingen en intervisies dan aan administratieve rompslomp naar een verzekeraar toe. Dit betekent doorgaans ook dat ik meer tijd voor mijn cliënten heb.
 • Als laatste heb je als cliënt ook veel meer zicht in wat er precies gedeclareerd wordt en wat je eventueel zelf verschuldigd bent. Transparantie in behandeling en kosten.


Meer info

Schrijf je in voor de inspiratiemail
Vul hier je gegevens in