Podcast (R)evolutionaire Sportvoeding

Sport je fanatiek?

Nu is het tijd voor je volgende stap. Het enige dat nog mist, is de juiste kennis over hoe je voeding kan inzetten om nu écht jouw sportdoelen te bereiken.Laat je in de podcast inspireren door mijn praktische tips en leer van de eindeloze kennis van mijn gasten.


Ik neem je op een begrijpelijke manier mee in hoe het lichaam werkt – zodat jij die kennis kan inzetten om je sportdoelen te bereiken!

null

Hi, ik ben Stella!

Ik ben er als orthomoleculair diëtist van overtuigd dat we nog zo veel meer uit ons dagelijks leven halen, als we de kennis hebben om gewoonten en routines op de juiste manier toe te passen.


De start van dit project begon namelijk ook bij mezelf, meer dan 5 jaar terug, tot nu toe.

Ik sportte veel, studeerde en vroeg zowel fysiek als mentaal veel van mijn lichaam. Ik was afgestudeerd als (sport)diëtiste en dacht dat ik alles wist over gezonde voeding. …little did I know…


Wat ik namelijk helemaal niet wist, was hoe mijn lichaam werkte. Hoe alle systemen in het lichaam samenwerkten en dat onze slaap of ons spijsverteringsstelsel een enorme impact kan hebben op ons dagelijks functioneren én ons herstel.

Ik deed maar wat. Als ik dit 5 jaar geleden ook had kunnen weten, had ik veel stappen (én tijd en geld!) over kunnen slaan.


Totdat ik zelf op zoek ging naar meer informatie. Hoe deed ik dat? Ik wandelde veel of stond in de sportschool en vond het heel erg fijn om naar een podcast te luisteren. Ik was lekker aan het bewegen en ondertussen werd ik geïnspireerd door interessante sprekers en praktische tips.  Ik zocht op alle onderwerpen; body & mind, fitness, gezonde voeding, mentaal welzijn etc. 


Toch greep ik echt mis op het onderwerp waar ik zo naar op zoek was!


Sportvoeding, maar dan op de (r) evolutionaire en orthomoleculaire manier bekeken. Ik vond misschien 1 of 2 afleveringen van een sportgerelateerde podcast die zich aan het onderwerp voeding wijdde, maar daar bleef het bij.


Inmiddels heb ik zelf een netwerk met enorm inspirerende mensen opgebouwd, waar ik achter de schermen vaak mee in gesprek ben en veel van leer. 

Dus laten we hier verandering in gaan brengen! 


Weet jij zelf wat (r)evolutionaire voeding voor jou kan betekenen? In je dagelijks leven, rondom je sporten of bij specifieke klachten zoals hormonale klachten, blessures of darmklachten?


Schrijf je hieronder in op de mailing op op de hoogte te blijven!