Gediplomeerd diëtist
Orthomoleculair therapeut
Darmtherapeut
Holistische aanpak

Diëtist met een frisse blik op voeding

Bekijk trajecten

Let’s Rock together!

Ik ben Stella Roggeband. Van mijn passie voor voeding en gezondheid heb ik mijn werk gemaakt. Als orthomoleculair diëtiste & darmtherapeut begeleid ik je graag naar een ‘rockende’ versie van jezelf!

Lees meer over mij

Orthomoleculair consulten

Je hebt al een tijdje vage klachten. Je loopt al jaren rond met buikpijn, hormonale klachten of weinig energie. Je bent benieuwd of je misschien tekorten hebt in vitaminen of mineralen of waar de darmklachten vandaan komen. Je wilt dit gericht gaan aanpakken.

Lees meer

Diëtetiek

Je hebt een specifiek doel (afvallen/aankomen) en je bent op zoek naar de hulp van een diëtist. Je hebt een stok achter de deur nodig en zoekt vertrouwde begeleiding.

Lees meer

EMBtest

Loop jij al langer met het idee om een bloedtest te laten doen? Wil je alles een keer goed laten checken of heb je bepaalde klachten waar je niet vanaf komt? Een EMB (Energetisch Morfologische Bloedtest) is een bloedtest, deels energetisch, die problemen op een holistische wijze weergeeft.

Lees meer

Be strong enough
to stand alone,
smart enough
to know when you
need help and
brave enough to
ask for it

Uitgebreid behandelplan
Passend suppletieadvies
Vertrouwde omgeving
Persoonlijke opvolging

Gratis downloads

Bekijk downloads

Over mij

Altijd te porren voor een goed etentje, ik houd van lekker koken en goed eten.
Ik kan enorm genieten van de kleine gelukjes in het leven. De warme zon op mijn gezicht, een wandeling in de natuur samen met mijn hondje, een avond uitgebreid tafelen met vrienden en familie, een goede CrossFit workout..

Tegenwoordig heb ik een aardige balans te pakken in mijn leven. Op zijn tijd genieten en op zijn tijd weer even de focus op mijn gezondheid. Maar ook ik struggle hier af en toe nog mee.

Met mij aan de slag?

Wat zeggen anderen
over Fit By Stella?

Neem contact
met mij op